Our daily ramblings about stuff

Clubblad St. Joris Ulft

Elk jaar brengt St. Joris een clubblad uit met een overzicht van het afgelopen jaar en de activiteiten van de verschillende afdelingen muziekkorps, schietafdeling, kaartclub, Polse Carnaval en de Polse Kermis.

KLIK HIER voor het clubblad overzicht

READ POST

Muziekkorps St. Joris

Muziekkorps St. Joris
Schuttersgilde St. Joris uit Ulft is in 1945 opgericht en tijdens tal van activiteiten staat als vanzelfsprekend het muziekkorps van St. Joris in de schijnwerpers als paradepaardje van de vereniging.

READ POST

Muziekkorps St. Joris Ulft

Carnavalsvereniging de Pol

Carnavalsvereniging De Pol
Carnavalsvereniging De Pol bestaat ruim 60 jaar en maakt deel uit van het schuttersgilde St. Joris. Binnen dit gilde organiseert de afdeling Carnaval de volgende evenementen:

READ POST

Schietafdeling St. Joris

Schietafdeling St. Joris

Elke woensdagavond zijn de schutters van Sint Joris tussen 20u00 en 22u30 actief en wordt er geschoten met o.a. kruisboog, luchtgeweer en luchtpistool. Ieder lid van Sint Joris is van harte welkom om een keer te komen kijken of zelfs een keer een schot in de roos te wagen.

READ POST

Kaartclub St. Joris

Kaartclub St. Joris
De kaartcommissie, al vele jaren bestaande uit Henk Peters en Fred Schepers, verwelkomt u graag weer in het kaartseizoen dat loopt van oktober tm april. Elke 2 weken op de zondagavond wordt er gekaart en wordt er hartenjagen gespeeld. Het kaarten begint elke avond om 19:30 uur. Koffie om 19u vers gezet. 

READ POST

Pagina's