St. Jorisdag zondag 15 april

Aan alle leden van St. Joris:

Zondag 15 april is het St. Jorisdag! Een dag waarop de leden van St. Joris gezellig samenkomen. Voor het hele gezin, voor jong en oud. St. Jorisdag wordt gehouden in en rond het clubgebouw van St. Joris. 

's Ochtends ontbijt (zie hieronder voor aanmelden) en huldiging van de jubilarissen en vanaf 12.15u 's middags is er voor de leden vrije inloop en van alles te doen. Gezellige muziek, vogelschieten en keizerschieten.

Speciaal voor de jongste leden is er een carrousel, een luchtkussen en een nieuw onderdeel het prijsschieten. Met het prijsschieten kan de jeugd op een leuke, speelse (en uiteraard veilige) wijze kennis maken met het schutterswezen. Er wordt geschoten op een balk waaraan leuke prijsjes zijn bevestigd.

Dus heb je zondagmiddag niks gepland, en lijkt het je leuk om gezellig met andere leden van St.Joris een drankje te nuttigen? 
Kom dan zondag 16 april vanaf ongeveer 12.30u-18.00u naar het terrein/clubgebouw van St. Joris voor deze gezellige familiedag.

Aanmelden voor ontbijt
Wil je 's ochtends graag meedoen met het ontbijt?
Meld je dan aan voor 8 april per e-mail via "ontbijt@" met daarachter "sintjorisulft.nl".  Zonder aanmelding gaan wij er van uit dat je niet deelneemt aan het ontbijt.

 

PROGRAMMA St. JORISDAG
zondag 15 april 

9.30u Rondgang korps en ophalen keizer

10.30u Ontbijt en huldiging jubilarissen
De dag start met een ontbijt (alleen voor het ontbijt is aanmelden noodzakelijk: zie hieronder.). Na het ontbijt worden de jubilarissen gehuldigd. Aansluitend is er een serenade en vendelhulde door het korps.
 
Vanaf 12.15u – 18.00u Familie–middagprogramma
En sla je de huldigingen liever over? Kom dan gerust ’s middags even kijken op de Pol.
Voor de volwassenen is er vogel- en keizerschieten en vogelknuppelen voor dames.
 
Ook voor de jeugd is er van alles te beleven met een carrousel, luchtkussen en diverse activiteiten.
 
Deelname aan de activiteiten is leuk, maar uiteraard niet nodig. Gewoon gezellig bijpraten kan natuurlijk ook op deze familiedag!

Muziek in/bij clubgebouw
’s Middags is er muziek in/bij het clubgebouw. Op St. Jorisdag heeft je muntje een ‘dubbele waarde’ en voor de lekkere trek is er een frietkraam.

*********************
AANMELDEN VOOR ONTBIJT
Aanmelden voor 8 april per e-mail via 'ontbijt' met daarachter '@sintjorisulft.nl'
Opgeven geldt ook voor korpsleden.
Zonder aanmelding gaan wij er van uit dat je niet deelneemt aan het ontbijt.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn te mailen, dan is een briefje in de brievenbus van het clubgebouw ook voldoende met daarop:
 
Naam:                                                          Adres: 
 
Neemt deel aan de ontbijt op St Jorisdag met …... persoon/personen.

******************