Programma Polse Kermis 2018

PROGRAMMA 2018

Muziek: Perfect Showband en gastoptredens van DJIM en LES CIGALES (dinsdag 21.00 uur)

Zaterdag
09.00u Polse Kermis T-shirt Trofee live op Optimaal FM
16.30u Opening Ulftse kermis
19.30u Tent open, 20u muziek

Zondag
16.00u Debbeshoek vendelhulde
19.30u Tent open, 20u muziek

Maandag
09.30u Vogelschieten
11.00u Muziek in de tent
20.00u Tent open, 20.30u muziek

Dinsdag
11.00u Vogelknuppelen /Jeugdkoning schieten
12.00u Muziek in tent
12.30u Kids matinee
20.00u Tent open, 20.30u muziek
's Avonds 21.00 uur een gastoptreden van LES CIGALES

LET OP: ’s Avonds is, net als voorgaande jaren, de toegangscontrole verplaatst van de toegang vd tent naar de toegang van het kermisterrein. Toegang kermisterrein via kassa of via ledeningang: DIT GELDT OOK VOOR TOEGANG TOT HET CLUBGEBOUW.
OVERDAG ZOALS ALTIJD TOEGANG VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN GRATIS ENTREE.

UITGEBREIDE PROGRAMMA

 

Zaterdag
’s Morgens van 9-12 uur live-uitzending vanuit de feesttent door Optimaal FM/Alard met “Van Mo’j tut Goedgoan”. Tijdens de uitzending wordt er gestreden om de Polse Kermis T-shirt Trofee (PKTT) voor het beste en mooiste kermisshirt. Vanaf 16.30 uur muzikale rondgang samen met St. Hubertus en De Eendracht en de officiële opening van de Ulftse kermis. Om 19.30 uur barst de eerste kermisavond los met medewerking van de PERFECT SHOWBAND en gastoptredens van DJIM. Clubgebouw is geopend.

Zondag
Vanaf 15.00 uur rondgang van het korps over het buurtschap De Pol. Om 16.00 uur vendelhulde aan bewoners verzorgingstehuis de Debbeshoek. Om 19.30 uur gaat de feesttent weer open voor alweer een grandioze Polse Kermisavond. Hiervoor staat de topformatie de PERFECT SHOWBAND vanaf 20.00 uur garant. Clubgebouw geopend.

Maandag
Om 6.00 uur REVEILLE door korps St. Joris. Om 9.00 uur zal het korps vanaf het koningspaar naar de feesttent vertrekken, waar de burgemeester/wethouder het korps zal inspecteren. Het eerste schot voor het vogelschieten zal door hem omstreeks 9.30 uur worden gelost. Het 'draaiboek koningspaar' ligt ter inzage bij de schuttersmast. Na het koningsschot vindt de huldiging van het koningspaar plaats. Aansluitend het gezellige Maandagmiddag Kermisgedruis met de PERFECT  SHOWBAND. Clubgebouw geopend. Voor deelname vogelschieten is een geldig ID bewijs verplicht.
Om 20.00 uur gaat de feesttent open, zodat wij er samen met de PERFECT SHOWBAND een geweldige maandagavond van kunnen maken. Clubgebouw geopend.

Dinsdag
Om 9.30 uur trekt het korps over De Pol waarna het nieuwe koningspaar een bezoek zal brengen aan verzorgingscentrum de Debbeshoek. Om 11.00 uur begint het VOGELKNUPPELEN en de schietwedstrijden. Tevens is er voor de kinderen van leden (leeftijd van 12 t/m 17 jaar) het JEUGDKONING-schieten. Aansluitend huldiging van de nieuwe knuppelkoningin en de nieuwe jeugdkoning en prijsuitreiking schietwedstrijden. Daarna een gezellig feest met de PERFECT SHOWBAND. Om 12.30 uur speciaal aandacht voor de allerjongsten onder ons. ‘s Avonds om 20.00 uur gaat de feesttent weer open waarna de PERFECT SHOWBAND gaat zorgen voor de finale van de POLSE KERMIS. Deze avond is er een gastoptreden van LES CIGALES. Tevens ’s avonds clubgebouw geopend. 

LET OP: ’s Avonds is, net als vorig jaar, de toegangscontrole bij de toegang van het kermisterrein. Toegang kermisterrein via kassa of via ledeningang: DIT GELDT OOK VOOR TOEGANG TOT HET CLUBGEBOUW.
OVERDAG ZOALS ALTIJD TOEGANG VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN GRATIS ENTREE.