Polse Kermis Teenparty vrd 7 juli

Polse Kermis Teenparty: Als je durft!
Op vrijdag 7 juli, voorafgaande aan de Polse Kermis, organiseert Schuttersgilde St. Joris uit Ulft, voor de zesde maal een dance-avond voor de jeugd van 12 (groep 8) t/m 15 jaar: de Polse Kermis Teenparty. Dit jaar hebben we samen een heel spannend ‘horror’ thema en dus kom alleen als je durft!
 
De kermistent op de Pol zal dan ook worden omgetoverd tot een gezellige kermis teenparty met een heel spannend thema. Een team van top-DJ’s en MC’s zullen de kermistent vullen met goede dance & house, vette R&B beats en de beste top 40 hits. Verder zal er vanalles te doen zijn zoals een spookhuis, spookschieten, schmink, freaky cocktails, chips&fris&patat en nog veel meer, maar dat houden we nog even geheim.
 
Even voor de ouders: Als vanzelfsprekend wordt er aandacht geschonken aan de veiligheid. Er wordt geen alcohol geschonken en er geldt een streng deurbeleid (o.a. strikte leeftijdscontrole, legitimatie verplicht en ‘naar buiten is opnieuw betalen’).
 
De Polse Kermis Teenparty is op vrijdag 7 juli van 19.30 tot 23.30 uur in de kermistent aan de Hofstraat in Ulft. Het feest is toegankelijk voor 12 (groep 8) t/m 15 jarigen (non-alcohol party). Kaarten in de voorverkoop €5 (toegang inclusief 1 drankje en chips ) zijn verkrijgbaar bij Aalders Schoenmode in Ulft. Beperkt kaartverkoop aan de ingang (€6).
Meer informatie op de website: www.polsekermis.com of instagram /polsekermis

Klik hier voor foto's Polse Kermis Teenparty

Youtube: KLIK HIER

Polse Kermis Teenparty: win een heuse afterparty
De Polse Kermis Teenparty heeft dit jaar een heel spannend ‘horror’-thema en om het nog spannender te maken houden we een wedstrijd. Tenminste... als je durft..!?!
Nu maak je namelijk kans op een heuse Polse Kermis Afterparty voor jou en je vrienden inclusief BBQ en frisdrank!
Wat moet je doen om dit te winnen? Maak tijdens de Polse Kermis Teenparty op vrijdag 7 juli de allerleukste foto samen met je vriend(in)/groepje of klas met het ‘horror’-thema en jij wint de prijs! Post je foto op Instagram @polsekermis en tag #polsekermis