Open Dag clubgebouw St. Joris

Het is inmiddels weer drie jaar geleden dat het nieuwe clubgebouw op een feestelijke wijze werd geopend. Wellicht kon je er toen niet bij zijn of zou je graag nog een keer een kijkje willen nemen in het clubgebouw? Dit is je kans!

Open Dag Clubgebouw
Zondag 31 januari
10.30 - 13.00 uur
Gratis toegang (lid zijn is niet nodig)

Tijdens de open dag kan je uiteraard een kijkje nemen in het clubgebouw. Tegelijk zullen ook de verschillende afdelingen van St. Joris zich presenteren en is er van alles te doen voor jong en oud.

Programma Open Dag:

Muziek - Workshops
Muziek kijken en zelf muziek maken: ga eens lekker los op een trommel of laat maar eens zien of je een noot krijgt uit die trompet of saxofoon.
De verschillende muzieksecties van St. Joris (o.a. slagwerk, koper/fluit, saxofoon) houden workshops waaraan je vrijblijvend deel kan nemen.
Ook zullen er optredens zijn van het muziekkorps en het opleidingsorkest.
Wil je meer weten over muziek maken? Vragen staat vrij die dag.

Vendeliers
Vendel demonstraties en uiteraard de gelegenheid om zelf eens een vaandel te slaan.

Marketentsters
De Marketentsters zullen die dag met een hapje en drankje de bezoekers van dienst zijn en je kunt tevens kennismaken met het fenomeen Marketentster.

Schietdemonstraties
De schietafdeling verzorgt die dag verschillende demonstraties en bezoekers kunnen onder begeleiding kennismaken met deze sport.

Carnaval
Carnavalsvereniging de Pol kan, een week voor de Polse Carnaval, uiteraard niet ontbreken. Beloofd is dat ze creatief zullen uitpakken. Een tipje van de sluier:... Wil je mee helpen met het bouwen van de carnavalswagen? Dat kan, zowel jong als oud.... Prins zoekt prinses. Ben jij een echte prinses? Je kan zomaar op de foto met een echte prins. En ook de dansmarietjes verzorgen een spetterend optreden.