Kaartclub St. Joris

Kaartclub St. Joris
De kaartcommissie, al vele jaren bestaande uit Henk Peters en Fred Schepers, verwelkomt u graag weer in het kaartseizoen dat loopt van oktober tm april. Elke 2 weken op de zondagavond wordt er gekaart en wordt er hartenjagen gespeeld. Het kaarten begint elke avond om 19:30 uur. Koffie om 19u vers gezet. 

Kaartcompetitie, oliebollenhartenjagen en finale kaartavond
Het kaartseizoen loopt van oktober tm april. Er wordt hartenjagen gespeeld op zondagavond 19.30 uur elke twee weken. Aan het eind van het jaar is het Oliebollenhartenjagen op 29 december. Tijdens de laatste kaartavond in april wordt de winnaar van het kaartseizoen gekroond tot kaartkoning(in) van St. Joris en is er een gezellige verloting met leuke prijsjes.

Lijkt het u leuk mee te kaarten? 
Kom dan gerust een keer kijken om vrijblijvend een kaartje te leggen en de sfeer te proeven. Er wordt gekaart om de punten, maar er zijn ook leuke prijsjes te winnen, waarbij de gezelligheid steeds voorop staat. Iedereen is van harte welkom! Heeft u vrienden, kennissen en/of familie? Ook zij zijn van harte welkom voor een gezellige, spannende avond hartenjagen! Het kaarten begint om 19:30 uur. 

Zomer-BBQ
Tijdens de zomerkaarten wordt er niet gekaart, echter is er wel de jaarlijkse zomer-BBQ voor de kaarters en partners.

Wie kan er mee doen? 
Iedereen die lid is van St. Joris en die van een gezellige kaartavond houdt, kan meedoen. Maar ook niet leden zijn van harte welkom een keertje te komen 'proefspelen' en de gezelligheid te komen proeven.

Namens de kaartcommissie graag tot ziens! 
Fred Schepers en Henk Peter