Carnaval vieren...gewoon in Ulft

Tussen al het carnavalsgeweld in omliggende dorpen zou je bijna vergeten dat je ook in Ulft carnaval kunt vieren. Met name de Ulftse Carnavalsparty op zaterdagavond aan de Hofstraat 1 mag zich sinds enige jaren op een groeiende belangstelling verheugen.

Wat veel mensen niet weten is dat je ook gewoon gezellig carnaval kunt vieren in Ulft. Silvolde en ’s-Heerenberg zijn in de regio natuurlijk wel bekend als carnavalsdorpen. Volgens Jurgen is de zaterdagavond Ulftse Carnavalsparty een echte aanrader. Een gezellig verkleedfeestje met live muziek. Niet alleen carnavalsmuziek, maar ook de echte kermisnummers komen aan bod. Het is om de hoek en dat scheelt alweer rijden of taxikosten. Bovendien is het gezellig druk, maar niet massaal. 

Alle dagen gratis entree en lid zijn niet nodig
De Ulftse Carnavalsparty begint om 20.00 uur, is gratis toegankelijk en lid zijn is niet nodig.

De Ulftse Carnavalsparty is voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje, kaartjes zijn niet nodig, consumpties met kermismunten.  De toegang is gratis en volgens het principe vol is vol.

Programma Polse Carnaval
Naast de Ulftse Carnavalsparty op zaterdag is er zondag na de optocht vanaf 16.30 uur een heus Oktoberfest compleet met bierpullen, bratwurst und gemütlichkeit en maandag vanaf 13.00 uur Frühsjoppen. "Genoeg te doen, dus kom gerust effe kieken!”