André Driever wint opnieuw

De tweede kaartronde van het hartenjagen bij St. Joris is opnieuw gewonnen door André Driever, titelverdediger en kaartkoning van het afgelopen seizoen. Hiermee is André zowel de eerste als de tweede kaartronde ongeslagen. Tweede werd Willem Messing en derde André Weijl.

De volgende kaartavond is op zondag 1 november. Van oktober tm april wordt er twee wekelijks gekaart op de zondagavond in het clubgebouw van St. Joris.

De koffie staat vanaf 19u klaar, vanaf 19:30u wordt er gekaart.Kom gerust eens vrijblijvend kijken of meedoen bij St. Joris!

Foto's eerste kaartavond
Eerste kaartavond: KLIK HIER

Uitslagen 2e kaartronde

 1. Andre Driever
 2. Willem Messing
 3. Andre Weijl
 4. Arnold Berendsen
 5. Willie Weijl
 6. Willie Jansen
 7. Jac Geelen
 8. Theo Ebbers
 9. Ari Seinhorst
 10. Martien Tomberg
 11. Tonny Danen
 12. Willie Fischer
 13. Paul Arentz
 14. Rudie Jansen

Lijkt het u leuk om mee te kaarten? 
Kom dan gerust een keer kijken om vrijblijvend een kaartje te leggen en de sfeer te proeven. Er wordt gekaart om de punten, maar er zijn ook leuke prijsjes te winnen, waarbij de gezelligheid steeds voorop staat.

Iedereen is van harte welkom! Heeft u vrienden, kennissen en/of familie? Ook zij zijn van harte welkom voor een gezellige, spannende avond hartenjagen!

Programma 2015-2016

Het programma voor 2015/2016: ziet er als volgt uit:

 • November: 1, 15 en 29
 • December: 13 en 29 (oliebollen hartenjagen)
 • Januari: 10 en 24
 • Februari: 14, 21
 • Maart: 6 en 20
 • April: 3 en slotavond is op 17 april

Het kaarten begint elke avond om 19:30 uur.

Namens de kaartcommissie graag tot ziens!

Fred Schepers en Henk Peter

 

Wie kan er meedoen??

Iedereen die lid is van St. Joris en die van een gezellige kaartavond houdt, kan meedoen. Maar ook niet leden zijn van harte welkom een keertje te komen 'proefspelen' en de gezelligheid te komen proeven.

Men is niet verplicht om iedere avond te komen. Echter doe je meerdere avonden mee, dan ding je mee naar de seizoensprijs. Iedere avond zijn ook leuke prijzen te winnen.